26 Mayıs 2010 Çarşamba

BAKIMLIOLMAK.COM & ENİYİMARKA.NET İŞBİRLİĞİ İLE TÜY AZALTICI SOLÜSYON


Bakimliolmak.com 'dan 2 Kişiye Depilasyon Sonrası Bitkisel Solüsyon Hediye..

Kampanyamız dahilinde 2 kişiye Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon 20ml hediye edilecektir.


Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon 10ml x2 adet: Tüyler kökünden alındıktan sonra kullanılan bitkisel bir solüsyondur. Depilasyon ve epilasyon sonrası kullanılır Tüy çıkışını geciktiren ve kıl köklerini zayıflatarak azaltan aktif madde olan Papapay Özünün yanı sıra Ananas özü, bitkisel maddeler ve nemlendiriciler içerir.


Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyonda iyi sonuç almak için ürünü kıl köküne ulaşması grekmektedir. Epilasyon sırasında kılların kökünden alınmaması üründen beklenilen etkiyi gösterememesine neden olacaktır o yüzden epilasyon yöntemi olarak kılları kökünden alan sir ağda yöntemini tercih ettiğinizde en iyi sonucu alırsınız.


Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon seansları ağda sonrası başlanması tavsiye edilir.Ağda sonra 3-6 saat arası seanslara başlanır.Günde 2 seans olmak üzere ağda sonras 7-8 gün seanslara devam edilir.


Uygulanışı: Şişe açılmadan iyice çalkalanmalıdır. Açıldıktan sonra elinize bir miktar dökerek uygulanacak bölgeye yaydırılarak masaj yapılır.Uygulama yapıldıktan sonra en az 3 saat bölgeyi yıkamayın başka bir şey sürmeyin. Değmeyen yer kalmayacak şekilde normal ölçülerde dökülür ürünün fazla dökülmesi etkisini arttırmayacaktır.10 ml’lik bir şişe genital bölge için ortalama 5-6 seans yetmektedir.


Depilissima Tüy Azaltıcı Solüsyon kullanıldığından itibaren bir hafta süre için nemlendiricikrem, losyon, koltukaltı deo, roll-on kullanılmaması önerilir.


Etkili bir sonuç alına bilmesi için ağda sonrası 7-8 gün uygulayacağınız seanslarınıza 3 ağda yapıp 3 defa tekrarlamalısınız. Yani, Ağda yapın 7-8 gün günde 2 defa uygulayın Sonra kıllarınınızın uzamasını bekleyin ideal sir ağda ortalama ayda bir yapılır sonra yine ağda yapın 7-8 gün tekrar uygulayın sonra bekleyin kıllarınız uzayınca tekrar ağda ve 7-8 gün uygulama istediğiniz sonuca varıp kıllarınızdan kurtulacaksınız.


Bu ürünün normal fiyatı Fiyatı : 40.00 TL dir.şuan indirimli olarak 20 TL olarak satıştadır..

Kampanya Son Katılım Tarihi : 06 Haziran 2010'dur.

Katılım için;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder